تا به حال درباره تاثیر شگفت انگیز زعفران بر غلظت خون، چیزی شنیدهاید؟ ممکن است درباره اثربخشی بینظیر زعفران بر غلظت خون شنیده باشید! یا شاید هم اینگونه نباشد، و تا پیش از این مقاله چیزی درباره رابطه زعفران و غلظت خون به گوشتان نخورده باشد، اما نگران نباشید! در ادامه به تاثیر زعفران بر غلظت خون میپردازیم. امروزه در دنیایی زندگی میکنیم که ابتلا به غلظت خون زندگی هر فرد را تهدید میکند. غلظت خون میتواند تاثیر جبران ناپذیری را بر زندگی افراد بگذارد. زعفران یک راهکار طبیعی برای درمان غلظت خون و پیشگیری از آن است. از دیرباز زعفران و غلظت خون بحث مورد توجه بسیاری از طبیبان بوده و نقش پررنگی را در طب سنتی ایفا کردهاست. زعفران و غلظت خون از آن جهت مورد بحث است که وجود آهن در این طلای سرخ موجب تولید گلبولهای قرمز، تاثیر در فرآیند خون رسانی به قلب و در نتیجه افزایش اکسیژن رسانی بهتر به اندامها و تحریک گردش خون میشود.
علائم غلظت خون که بهتر است بدانید
غلظت خون بیماری خاموش است. اکثر افراد مبتلا به غلظت خون، از لخته حاصل از این بیماری، متوجه بیماری غلظت خون میشوند، اما با این حال گاهی برخی از علائم که با لخته شدن خون همراه است، خبر از این بیماری میدهند. علائم غلظت خون شامل موارد زیر میشود:
- سرگیجه
- درد یا قرمزی در ساق پا
- درد قفسه سینه
- تنگی نفس
- مشکل در درک گفتار
- مشکل در صحبت کردن و گفتار نامعلوم
- علائم حمله قلبی
در صورت مشاهده هر یک از این علائم به مراکز درمانی مراجعه کنید. درمان غلظت خون از طریق روشهای درمانی در مراکزدرمانی، همانند استفاده از روشهای درمانی معتبر در مرکز ایران فصد و هم از طریق روشهای طبیعی امکان پذیر است.
خواص شگفت انگیز زعفران بر غلظت خون که کمتر کسی میداند
اگر شما نیز از علائم غلظت خون رنج میبرید، و یا به دنبال راهکاری طبیعی برای پیشگیری از آن هستید، زعفران، این طلای سرخ، حرف اول را میزند. زعفران یک گیاه بینظیر است که میتوان به وسیله آن از ابتلا به بسیاری از بیماری ها پیشگیری کرد، و حتی بدون نیاز به پزشک، بیماریها را درمان کرد. زعفران به واسطه دارا بودن ویتامینها، موجب رقیق شدن و جلوگیری از بروز غلظت خون و لخته خون در افراد میشود. در نتیجه رابطه زعفران و گردش خون، زعفران موجب میشود، گردش خون در بدن تنظیم شده، و با بهبود عمل مهم خون رسانی به اندامها، بالا رفتن انرژی و سوخت و ساز بدن را درپی داشته باشد. همچنین از گرفتگی رگهای خونی جلوگیری میکند، و برای فرایند خون رسانی درست به اندامها و اکسیژن رسانی مورد نیاز بافتها مفید است. زعفران به علت خواص ضد التهابی و دارا بودن خواص آنتی اکسیدانی در صنعت داروسازی و درمان از جایگاه ویژهای برخوردار است. با اشاره به رابطه زعفران و غلظت خون و استفاده از آن برای درمان غلظت خون، در ادامه به روش های استفاده از زعفران میپردازیم.
روشهای مصرف زعفران برای درمان غلظت خون و بهرهمندی از خواص زعفران
در خانه هر ایرانی، زعفران از جایگاه ویژهای برخوردار است. رژیم غذایی هر خانواده ایرانی با زعفران گره خورده است. عطر و طعم زعفران در اکثر غذاهای ایرانی به مشام میرسد و رنگ جذاب آن در بسیاری از غذاهای ایرانی، چشمها را نوازش میدهد. حال در ادامه به روشهایی میپردازیم، که موجب میشود، شما هر چه بیشتر از خواص زعفران بهرهمند شوید.
زعفران را به صورت پودر شده به غذای خود اضافه کنید:
میتوانید زعفران را ساییده، سپس آن را در آب جوشیده ریخته، روی آن درپوش قرار دهید، و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن حالا میتوانید آن را به غذای خود اضافه کرده، و از خواص زعفران بهرهمند شوید.
دمنوش زعفران درست کنید:
درست است! میتوانید زعفران را مانند چای یا دمنوش دم کنید. برای این روش تنها به زعفران و کمی صبر و حوصله نیاز دارید. میتوانید زعفران را به صورت پودر شده یا به صورت رشتههای آن استفاده کنید. حداقل به 15 دقیقه زمان نیاز دارید، تا زعفران دم بکشد و به خوبی رنگ آزاد کند. حتما از آب جوش استفاده کنید و از آب نیمه جوشیده و یا گرم بپرهیزید.
زعفران را مستقیما به غذای خود اضافه کنید:
درست خواندید! میتوانید زعفران را مستقیما به غذاهایی که حاوی آب یا مایع هستند و نیاز هست، مایع آنها بجوشد، اضافه کنید. در حین جوشیدن مایع یا آب، زعفران عطر و رنگ خود را آزاد خواهد کرد. البته در نظر داشته باشید که اگر تصمیم دارید زعفران را در انتهای غذا اضافه کنید، حداقل نیم ساعت قبل این کار را انجام دهید! تا زعفران فرصت کافی و لازم را برای آزاد کردن عطر و طعم و خواص بینظیر خود داشته باشد.
استفاده از گلبرگ زعفران:
حتما حسابی متعجب شدهاید! ولی باید بگویم بله! کاملا درست خواندید. بعید میدانم تعداد زیادی، از این معجزه آگاهی داشته باشند، اما گلبرگ زعفران همانند کلاله قرمز رنگ زعفران، دارای ترکیبات و خواص درمانی و دارویی شگفت انگیزی است. میتوانید گلبرگ زعفران را همانند دمنوش مصرف کنید تا خواص بینظیر آن را دریافت کنید.
توجه کنید که با وجود ارتباط زعفران و غلظت خون، از مصرف بیش از اندازه زعفران بپرهیزید. مصرف زعفران در افراد دارای غلظت خون پایین، موجب خون ریزی از بینی میشود.
بهتر است، در مصرف هر خوراکی طبیعی، حد اعتدال را رعایت کنید.
سخن پایانی:
با مشاهده علائم غلظت خون و در نتیجه برای درمان غلظت خون میتوان از زعفران بهرهبرد. زعفران رقیق کننده خون است. و تاثیر زعفران بر غلظت خون انکار کردنی نیست. با در نظر گرفتن رابطه زعفران و گردش خون، از خواص اعجابآور این گیاه باستانی میتوان به بهبود کلی عملکرد دستگاه قلبی و عروقی اشاره کرد. با بهبود سیستم اکسیژن رسانی به قلب و دریافت کافی اکسیژن توسط بافت ها، شاهد بالا رفتن انرژی و سوخت و ساز بدن خواهیم بود.
0 دیدگاه