به گزارش ایسکانیوز؛ از آن جایی که برنج با انواع طعم و غذاها همخوانی دارد، بیش از هر ماده غذایی دیگری در بین مردم محبوبیت پیدا کرده است و کمتر کسی را می بینید که تمایل به خوردن برنج نداشته باشد. برنج ها با وجود محبوبیتی که دارند، عوارض جانبی را هم در پی خواهند داشت که شاید خیلی از آنها اطلاع نداشته باشید.
طبق اطلاعات موجود در صورت مصرف زیادِ برنج، آرسنیک نیز وارد بدن تان می شود که ممکن است نتایج بدی را به وجود بیاورد و به بدنتان آسیب وارد خواهد شد. از طرفی هم؛ اگر چه برنج سفید آرسنیک کم تری نسبت به برنج قهوره ای دارد؛ اما باز هم بهتر است که در مصرفِ آن زیاده روی نکنید.
البته که اطلاعات بیشتری مورد نیاز است؛ اما مطالعات نشان می دهند که بین مصرف برنج سفید و خطر ابتلا به سندرم متابولیک ارتباط مستقیمی وجود دارد که احتمال بیماری قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع 2 را نیز افزایش می دهد. این شرایط شامل قند خون بالا، چربی اضافی بدن در اطراف شکم، افزایش فشار خون و سطوح غیر طبیعی کلسترول یا تری گلیسیرید است؛ همچنین ثابت شده است؛ کسانی که بیشترین برنج سفید را مصرف می کنند، 30 درصد خطر ابتلا به سندرم متابولیک در آن ها بیشتر است.
0 دیدگاه