عددی تکان‌دهنده از اسراف غذایی در ایران

رئیس انجمن تغذیه ایران اعلام کرد سالانه حدود ۵.۹ میلیون تن مواد غذایی در کشور دور ریخته می‌شود؛ رقمی که ارزش اقتصادی آن بیش از ۳۰ میلیارد دلار برآورد شده است. این میزان هدررفت می‌تواند معادل بودجه چند وزارتخانه باشد و در صورت صرف آن در بخش‌های کشاورزی، آموزش و سلامت، نقش چشم‌گیری در توسعه کشور بازی کند.
عددی تکان‌دهنده از اسراف غذایی در ایران

به گزارش پارسینه به نقل از خبر فوری جلال‌الدین میرزای رزاز گفت: هدررفت غذا معادل 30 درصد تولیدات کشاورزی کشور است، یعنی یک‌سوم تلاش کشاورزان، منابع آبی و انرژی هدر می‌رود.

وی اضافه کرد: ایران با جمعیت 85 میلیون نفری، حدود 1 درصد از هدررفت جهانی غذا را دارداین میزان برابر با غذای سالانه 20 میلیون ایرانیست.

دیگران چه می خوانند:

به گفته میرزای رزاز بیش‌ترین ضایعات مربوط به میوه‌ها و سبزیجات (40 درصد)، نان، برنج، خرما و سایر اقلام سنتی به‌ویژه در مناسبت‌های مذهبی و فرهنگیست.

وی متذکر شد: هر ایرانی به‌طور میانگین 11 کیلوگرم غذا در سال دور می‌ریزد که بسیار نگران‌کننده است.

عددی تکان‌دهنده از اسراف غذایی در ایران

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟