به گزارش ایسکانیوز؛ این غذا از غذاهای اصلی کرهایها است و آنها معتقدند هرجا فردی کرهای باشد باید این غذا هم روی سفرهاش دیده شود. خیلی از آنها کیمچی را به عنوان ترشی کنار غذا میل میکنند و برای آنها مخلفات به حساب میآید اما دستهای دیگر این خوراک را به عنوان غذای اصلی به همراه برنج میل میکنند. کیمچی همچنین به عنوان عنصری از خوراکهای ترکیبی دیگر نیز به کار میرود. در ادامه مطلب با طرز تهیه این خوراک خوشمزه آشنا میشویم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیمچی کرهای
کلم چینییک عدد
پیازچه خلال شدهیک پیمانه
ترب سفید خلال شدهیک پیمانه
پودر فلفل چیلییک پیمانه
نمکنصف پیمانه
سیر رنده شدهدو حبه
زنجبیل رنده شدهیک قاشق مربا خوری
آب یک پیمانه
طرز تهیه کیمچی کرهای
مرحله اول
کیمچی یکی از معروفترین خوراکهای کرهای است که در هر خانه و رستورانی که بروید پیدا خواهید کرد. کیمچی را میتوانید در کنار خوراک مرغ کرهای یا رول مرغ شکم پر کرهای سرو و نوش جان کنید. برای تهیه این خوراک ابتدا باید کلم چینی را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و آن را با آب بشویید. در حین شستن حواستان باشد که برگهایش از هم جدا نشوند.
مرحله دوم
لابهلای برگهای کلم نمک بپاشید و آن را برای حدود سه ساعت در دمای محیط بگذارید تا کلمتان کاملا نرم شود و آب بیندازد. درون ظرفی آب، پودر چیلی، سیر، زنجبیل، پیازچه و ترب را کاملاَ با هم مخلوط کنید. پس از سه ساعت که از نرم شدن کلم گذشت، آن را به آرامی آبکش کنید.
مرحله سوم
دستکش به دست کنید و بدون اینکه برگهای کلم از هم جدا شود لا به لای برگهایش را از موادی که آماده کردید بریزید. این مواد را در ظرف در بسته قرار دهید. کیمچی را دو روز در دمای محیط و سپس در یخچال نگهداری کنید. در بیشتر شهرهای کره و همچنین رستورانهای کرهای، کیمچی به عنوان ترشی و در کنار غذای اصلی سرو میشود ولی در بعضی از شهرهای کره، آن را به عنوان غذای اصلی با نان یا برنج میل میکنند.
0 دیدگاه