طرز تهیه کوکوی اسفناج

کوکو اسفناج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مقوی است که از ترکیب اسفناج با سیر، تخم‌مرغ، ادویه و... تهیه می‌شود.
طرز تهیه کوکوی اسفناج

به گزارش ایسکانیوز؛ کوکو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی‌هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه‌ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ نیاز دارد؛ همچنین مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است.

کوکوها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می‌توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی کدو سبز و... اشاره کرد که نشان دهنده تنوع این غذا است. کوکو اسفناج یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی است که به دلیل داشتن اسفناج دارای مقادیر زیادی آهن و مواد معدنی است و یک غذای سالم و مفید محسوب می‌شود. اگر دوست دارید این کوکو خوشمزه و آسان را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

دیگران چه می خوانند:

مواد لازم

اسفناج تازه: نیم کیلوگرم

سیر: 2 حبه

تخم مرغ: 4 عدد

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم

آرد گندم: 2 قاشق غذاخوری

روغن: به میزان لازم

گردوی خرد شده: به میزان لازم

طرز تهیه کوکو اسفناج

برای درست کردن این کوکو خوشمزه ابتدا اسفناج‌ها را خوب بشویید و اجازه بدهید آب اسفناج کاملا گرفته و خشک شود. اسفناج را داخل دستگاه غذاساز بریزید و سی ثانیه بزنید تا کاملا خرد شود. اسفناج خرد شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید و سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد گندم را به آن اضافه کنید و خیلی آرام هم بزنید. ماهی تابه را روی اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس روغن را اضافه کنید و اجازه بدهید روغن کاملا داغ شود. حالا تخم مرغ‌ها را به کاسه اسفناج اضافه کنید و خیلی آرام در حد مخلوط شدن هم بزنید. اگر بیش از حد هم بزنید اسفناج آب می‌اندازد. حالا مایه کوکو را داخل روغن داغ بریزید و سطح آن را صاف کنید. گردوی خرد شده را روی کوکو پخش کنید. روغن باید به حدی داغ باشد که به محض ریختن مایه کوکو، سطح کوکو ببندد. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را روی حالت متوسط بگذارید تا یک طرف کوکو سرخ شود. در مرحله بعد کوکو را برگردانید و دیگر درب ماهی تابه را نگذارید و صبر کنید طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. 

نکات مهم

در شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شن‌ریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن‌های آن ته‌نشین شود و در آخر به‌تدریج از اسفناج‌های رویی بردارید و با آب سرد آب‌کشی کنید تا شن‌های ته‌نشین شده دوباره به اسفناج‌ها نچسبند. هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچ‌وقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگ‌های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. 

منبع: فرارو

طرز تهیه کوکوی اسفناج

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟