رنگ نارنجی و طعم بی نظیر این تنبل نارنجی اگر با آرد سفید و تخم مرغ و دیگر مواد مورد نیاز شیرینی مخلوط شود میتواند یک عصرانه به یاد ماندنی یا یک میان وعده لذیذ را برای اعضای خانواده به یادگار بگذارد.
چیز کیک
تعداد : 6 نفر
آمادهسازی: 45 دقیقه
پخت: یک ساعت
مواد لازم
بیسکوییت: ساده250 گرم
کره: 100 گرم
پوره کدو حلوایی: 200 گرم
خامه صبحانه: 120 گرم
پودر قند: 60 گرم
پنیر خامه ای: 500 گرم
وانیل: یک دوم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: 370 گرم
پودر ژلاتین: 4 قاشق سوپخوری
آب سرد :یک چهارم پیمانه
رنگ خوراکی نارنجی: چند قطره
پودر زنجبیل: یک دوم قاشق چایخوری
پودر جوز هندی و پودر دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه
1. مخلوط پودر زنجبیل، جوز هندی و دارچین را بیسکوییتهای آسیاب شده، اضافه کنید. سپس کره آب شده را بیفزایید و هم بزنید تا یک دست شود.
2. داخل قالب کمربندی کاغذفر گذاشته و مواد را کمکم داخلش بریزید. سپس با گوشتکوب روی بیسکوییت را فشار دهید تا پرس و سطح مواد یک دست شود. حالا قالب را داخل یخچال بگذارید.
3.خامه فرم گرفته را 7 تا 10 دقیقه با همزن بزنید. ژلاتین را هم به روش بن ماری حل کنید.
4. پوره کدو حلوایی و خامه صبحانه را مخلوط کرده و با دور کند همزن بزنید. سپس پودر قند الک شده و پنیر خامهای را به مواد بیفزایید. در نهایت خامه فرم گرفته و کمی بعد ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس مایه را در 4 کاسه همراه چهار رنگ متفاوت بریزید و آرام با قاشق بزنید.
5. قالب را از یخچال بیرون بیاورید، اول رنگ تیرهتر را روی بیسکویت بریزید و داخل یخچال بگذارید تا نیمبند شود. این کار را برای رنگهای بعدی هم تکرار کنید. سپس6 ساعت داخل یخچال بگذارید تا چیزکیک بگیرد.
6. در پایان قالب را باز کرده و چیز کیک کدو حلوایی را در ظرف قرار دهید و با خامه فرم گرفته روی آن ماسوره شکوفه بزنید یا با میوههای فصل تزئین کنید.
نکته: از برش های پخته شده کدو حلوایی که قالب زده اید می توانید برای تزیین کیک استفاده کنید.
0 دیدگاه