یکی از این غذاها اشکنه گوجه فرنگی است. اگر طرز تهیه این غذای خوشمزه و ساده را نمیدانید این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم:
تخممرغ:4 عدد
پیاز درشت: یک عدد
آرد: 2 قاشق غذاخوری
سیبزمینی متوسط: 2 عدد
گوجه فرنگی: 3 عدد
رب گوجه: یک قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان دلخواه
تعداد نفرات: 4 نفر
مدت زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
طرز تهیه اشکنه گوجه فرنگی
1. پیاز را خرد کرده و داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید سپس آرد را اضافه کنید.
2. گوجه و رب گوجه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا بوی خامی رب گرفته شود.
3. سیبزمینی خردشده و شنبلیله را اضافه کرده و آب بریزید تا بجوشد سپس در قابلمه را ببندید.
4. وقتی سیبزمینیها پخت و قوام آمد، به تعداد نفرات داخل قابلمه تخممرغ بشکنید.
5. وقتی تخممرغها بسته شد، اشکنه برای سرو آماده است.
نکته: زمانی که حرارت زیاد است و اشکنه در حال جوشیدن است تخممرغ را اضافه نکنید.
منبع: روزنامه همشهری
0 دیدگاه