همشهری آنلاین نوشت: تا وقت هست و میوه های رنگارنگ تابستانی در مغازه ها یافت می شود دست به کار شوید و بستنی های رنگین و خوشمزه برای اعضای خانواده درست کنید.
بستنی هلو
مدت زمان آماده سازی:یک ساعت
تعداد نفرات:3 نفر
مواد لازم:
شیر: یک لیوان
هلو: 500 گرم + یک عدد برای تزیین
خامه قنادی یا صبحانه: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
شکر: 100 گرم
طرز تهیه
1- پوست هلو را گرفته و خرد کنید. سپس برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
2- بعد از 4 ساعت هلوها را از فریزر خارج کنید. هلو یخ زده، شیر و خامه را در همزن خوب هم بزنید تا مایه بستنی یکدست شود.
3- اگر تمایل داشتید کمی شکر به هلو اضافه کنید. سپس مایه بستنی را در یک ظرف دردار بریزید و برای 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
4- بعد از 8 ساعت بستنی را از فریزر خارج کرده و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود.
5- با اسکوپ از بستنی بردارید و در ظرف بستنیخوری قرار دهید.
6- برای تزیین برشهایی از هلو پوست بگیرید و روی بستنی قرار داده و سرو کنید.
نکته:اگر تمایل دارید بستنی رژیمی تهیه کنید به جای شکر از عسل یا شکر قهوهای استفاده کنید.
بستنی طالبی
مدت زمان آماده سازی: 2 ساعت
تعداد نفرات:4 نفر
مواد لازم
شکر: 150 گرم
تخممرغ:یک عدد
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
وانیل شکری: 1/4 قاشق چایخوری
ماءالشعیر بدون طعم: 160 میلی لیتر
خامه شیرین: 400 گرم
طالبی: 500 گرم
طرز تهیه
1.طالبی را خرد کرده، سپس داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. در ادامه نصف پیمانه شکر به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
2.طالبی پوره شده را در قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و به غلظت برسد. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.
3. تخممرغ را در ظرفی شکسته و همراه باقی مانده شکر هم بزنید. بعد از اینکه مواد کف کرد، وانیل و نمک را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا تخممرغ کشدار شده و رنگ آن روشن شود. سپس ماء الشعیر را کمکم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
5. دو پیمانه خامه شیرین را در ظرف دیگری با همزن بزنید تا فرم بگیرد، خامه زده شده را به مواد قبل اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
6.مخلوط طالبی و شکر را به مواد اضافه کنید و با دور کم هم بزنید تا مواد بستنی یکدست شود. بستنی را داخل ظرفی بریزید و به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا ببندد.
7.هر 2 تا سه ساعت یکبار مواد بستنی را بیرون بیاورید و آن را با هم زن برقی هم بزنید. این کار را سه تا چهار بار انجام دهید.
نکته: برای سرو می توانید به جای ظرف بستنی از میوه طالبی استفاده کرده و بستنی ها را درون پوست طالبی سرو کنید.
منبع: روزنامه همشهری
0 دیدگاه