چطور در خانه با هلو بستنی درست کنیم؟

تنوع میوه های تابستانی باعث شده تا دست مادر خانواده برای تهیه انواع و اقسام دسرهای تابستانی باز باشد. برای تهیه بستنی در روزهای باقی مانده از تابستان می توانید از میوه های تابستانی استفاده کنید.
چطور در خانه با هلو بستنی درست کنیم؟

همشهری آنلاین نوشت: تا وقت هست و میوه های رنگارنگ تابستانی در مغازه ها یافت می شود دست به کار شوید و بستنی های رنگین و خوشمزه برای اعضای خانواده درست کنید.

بستنی هلو

دیگران چه می خوانند:

مدت زمان آماده سازی:یک ساعت

تعداد نفرات:3 نفر

مواد لازم:

شیر: یک لیوان

هلو: 500 گرم + یک عدد برای تزیین

خامه قنادی یا صبحانه: 2 تا 3 قاشق غذاخوری

شکر: 100 گرم

طرز تهیه

1- پوست هلو را گرفته و خرد کنید. سپس برای 4 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.

2- بعد از 4 ساعت هلوها را از فریزر خارج کنید. هلو یخ زده، شیر و خامه را در همزن خوب هم بزنید تا مایه بستنی یکدست شود.

3- اگر تمایل داشتید کمی شکر به هلو اضافه کنید. سپس مایه بستنی را در یک ظرف دردار بریزید و برای 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.

4- بعد از 8 ساعت بستنی را از فریزر خارج کرده و برای 10 دقیقه کنار بگذارید تا کمی نرم شود.

5- با اسکوپ از بستنی بردارید و در ظرف بستنی‌خوری قرار دهید.

6- برای تزیین برش‌هایی از هلو پوست بگیرید و روی بستنی قرار داده و سرو کنید.

نکته:اگر تمایل دارید بستنی رژیمی تهیه کنید به جای شکر از عسل یا شکر قهوه‌ای استفاده کنید.

بستنی طالبی

مدت زمان آماده سازی:‌ 2 ساعت

تعداد نفرات:4 نفر

مواد لازم

شکر: 150 گرم

تخم‌مرغ:یک عدد

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

وانیل شکری: 1/4 قاشق چایخوری

ماءالشعیر بدون طعم: 160 میلی لیتر

خامه شیرین: 400 گرم

طالبی: 500 گرم

طرز تهیه

1.طالبی را خرد کرده، سپس داخل مخلوط کن بریزید تا له شود. در ادامه نصف پیمانه شکر به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

2.طالبی پوره شده را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا آب آن تبخیر شده و به غلظت برسد. سپس شعله را خاموش کرده و اجازه دهید خنک شود.

3. تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و همراه باقی مانده شکر هم بزنید. بعد از اینکه مواد کف کرد، وانیل و نمک را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا تخم‌مرغ کشدار شده و رنگ آن روشن شود. سپس ماء الشعیر را کم‌کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

5. دو پیمانه خامه شیرین را در ظرف دیگری با همزن بزنید تا فرم بگیرد، خامه زده شده را به مواد قبل اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

6.مخلوط طالبی و شکر را به مواد اضافه کنید و با دور کم هم بزنید تا مواد بستنی یکدست شود. بستنی را داخل ظرفی بریزید و به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا ببندد.

7.هر 2 تا سه ساعت یکبار مواد بستنی را بیرون بیاورید و آن را با هم زن برقی هم بزنید. این کار را سه تا چهار بار انجام دهید.

نکته: برای سرو می توانید به جای ظرف بستنی از میوه طالبی استفاده کرده و بستنی ها را درون پوست طالبی سرو کنید.

 

منبع: روزنامه همشهری

چطور در خانه با هلو بستنی درست کنیم؟

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟