آفت «سوسک پوست‌خوار» بلای جان درختان سوزنی‌برگ چیتگر

رئیس اداره فضای سبز منطقه ۲۲ از دچار شدن درختان سوزنی‌برگ چیتگر به بیماری سوسک‌ پوست‌خوار مدیترانه‌ای خبر داد و گفت: تنها راه حل این بیماری این است که درختانی که دچار آن شده‌اند، حذف شوند.
آفت «سوسک پوست‌خوار» بلای جان درختان سوزنی‌برگ چیتگر

به گزارش پارسینه؛  نعمت‌الله نعمتی؛ رئیس اداره فضای سبز شهرداری منطقه 22 امروز در حاشیه افتتاح خط لوله انتقال 3 هزار و 100 متر طول آب خام به بوستان جنگلی چیتگر اظهار کرد: در این بوستان، درختان سوزنی‌برگ شامل گونه‌هایی مانند اقاقیا، بلوط و افرا هستند. این درختان حدود 40 درصد از کل درختان بوستان را تشکیل می‌دهند و 60 درصد مابقی درختان پهن‌برگ هستند.

وی تصریح کرد: قدمت درختان سوزنی‌برگ و پهن‌برگ در بوستان جنگلی چیتگر یکسان است و این بوستان را به مثابه یک بوستان همسان درآورده است.

دیگران چه می خوانند:

رئیس اداره فضای سبز منطقه 22 خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر شرایط اقلیمی، هرگونه تغییر در آب و هوا می‌تواند مشکلاتی را برای درختان به وجود آورد و به مثابه یک قتل عام برای آنها باشد. آفت سوسک پوست‌خوار مدیترانه‌ای در اثر ضعیف شدن برخی از گونه‌ها و درختان فراگیر شده و میزبان این آفت فقط درختان کاج هستند.

نعمتی تصریح کرد: درختان ضعیف و کم‌آبیاری شده، مستعد ابتلا به بیماری آفت سوسک پوست‌خوار مدیترانه‌ای هستند. این بیماری به سرعت به سایر درختان سرایت می‌کند و متاسفانه در حال حاضر به صورت گسترده در بوستان جنگلی چیتگر شیوع پیدا کرده است.

وی افزود: در سنوات گذشته، متاسفانه کمبود آب در شهر تهران و قطع مکرر آب‌های خام و پساب، تنش و استرسی را به درختان بوستان چیتگر تحمیل کرده است. این امر سبب خشکی و پوسته پوسته شدن درختان شده و متاسفانه با توجه به عدم امکان احیای آنها، حذف این درختان ضروری به نظر می‌رسد.

رئیس اداره فضای سبز منطقه 22 ادامه داد: با آبیاری که امروز انجام شد، وضعیت درختان سوزنی‌برگ در بوستان جنگلی بهبود خواهد یافت و امیدواریم در آینده شاهد سرسبزی دوباره درختان باشیم.

وی در خصوص راه حل احیای جنگل تأکید کرد: چاره‌ای جز کاشت درختان بومی جدید در این منطقه نداریم.

 

 
منبع: تسنیم

آفت «سوسک پوست‌خوار» بلای جان درختان سوزنی‌برگ چیتگر

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟