مواد لازم:
نعنای خشک شده نیم قاشق غذاخوری
دوغ نصف پیمانه
عرق زنجبیل بیست و یک قاشق غذاخوری
نمک به اندازه نیاز
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
خربزه شیرین دو کیلو و دویست گرم
طرز تهیه:
۱. برای تهیه این غذا باید خربزههایی را انتخاب کنید که بخوبی رسیده و شیرین و آبدار باشند. اگر حرفهای باشید از بوی خربزه میتوانید تشخیص دهید که چقدر رسیده و شیرین است. اگر خربزه شما شیرین نباشد، سوپ بی مزه میشود. از گرمک یا طالبی هم میتوانید استفاده کنید، زیرا همه آنها منبع مناسبی از پتاسیم و ویتامین A. هستند.
۲. خربزه را به شکل قطعات مثلثی شکل کوچک خرد کنید و پوست آن را نیز جدا کنید. آنها را داخل مخلوط کن بریزید و آنقدر هم بزنید تا بخوبی نرم شوند. سپس آن را به ظرفی منتقل کنید و آبلیمو، نمک، دوغ و عرق زنجبیل را به آن اضافه کنید. آن را بچشید و اگر دوست داشتید میتوانید عرق زنجبیل بیشتری به آن اضافه کنید.
۳. مقدار کمی خربزه را به قطعات کوچک خرد کنید و در ظرف جداگانهای نگه دارید. این ظرف را به همراه مخلوطی را که آماده کرده بودید، حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید.
۴. پس از گذشت یک ساعت خربزههای خرد شده را با نعنا خشک و آبلیمو مخلوط کنید و داخل مخلوطی که آماده کرده بودید، بریزید. سوپ شما آماده است.