در تهیه این پنکیک عربی در اصل به جای پیازچه از پیاز استفاده میشه.
کد خبر: ۳۹۲۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸        08 June 2018
در تهیه این پنکیک عربی در اصل به جای پیازچه از پیاز استفاده میشه.خرمای مورد استفاده در این پنکیک سر شار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر ، کلسیم ، آهن ، ید و منیزیم میباشد که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارداین میوه به خاطر داشتن منیزم ضد سرطان بوده همچنین برای شنوایی ، بینایی ، درد کمر ، درد مفاصل ، درمان سینه و ریه مفید است .

مواد لازم:

خرما ۱۲ عدد
آب جوش ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران نوک انگشت
پیازچه ۱ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده به میزان لازم

آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک خرما:

۱- هسته‌های خرماها رو جدا کنید و بعد اون‌ها رو خرد کنید.
۲- تخم‌مرغ‌ها رو کمی بزنید.
۳- پیازچه رو خرد کنید.

آشنایی با روش تهیه‌ی پنکیک خرما

طرز تهیه:

برای تهیه پنکیک، خرما رو در ظرفی بریزید و آب جوش رو به اون اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. اون ها رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.

خمیرمایه رو در آب (به دمای اتاق) بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بذارید. اون رو با پوره خرما و تخم‌مرغ‌ها ترکیب کنید.

آرد رو با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زعفران، پیازچه، ۱ قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب خرما رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. بذارید تا خمیر برای ۲۰ دقیقه استراحت کنه.

در ماهیتابه نچسبی روی حرارت متوسط رو به بالا، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. از خمیر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری در ماهیتابه بریزید و با کفگیر به شکل دایره ۶ سانتی‌متری باز کنید. پنکیک‌ رو برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا قهوه‌ای طلایی بشه، بپزید. بقیه پنکیک‌ها رو هم به همین شکل بپزید.

پنکیک‌ها رو به همراه ماست چکیده و برش‌های پیازچه سرو کنید.

برچسب ها: اطلس خبر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: