مواد لازم:
خرما ۱۲ عدد
آب جوش ۱ پیمانه
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
آب ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زعفران نوک انگشت
پیازچه ۱ پیمانه
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
روغن گیاهی ۳ قاشق غذاخوری
ماست چکیده به میزان لازم
آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک خرما:
۱- هستههای خرماها رو جدا کنید و بعد اونها رو خرد کنید.
۲- تخممرغها رو کمی بزنید.
۳- پیازچه رو خرد کنید.
طرز تهیه:
برای تهیه پنکیک، خرما رو در ظرفی بریزید و آب جوش رو به اون اضافه کنید
و برای ۱۵ دقیقه کنار بذارید. اون ها رو در غذاساز بریزید و پوره کنید.
خمیرمایه رو در آب (به دمای اتاق) بریزید و برای ۵ دقیقه کنار بذارید. اون رو با پوره خرما و تخممرغها ترکیب کنید.
آرد رو با بیکینگ پودر، پودر زنجبیل، پودر دارچین، زعفران، پیازچه، ۱ قاشق
چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب کنید. ترکیب خرما
رو به بقیه مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. بذارید تا خمیر برای
۲۰ دقیقه استراحت کنه.
در ماهیتابه نچسبی روی حرارت متوسط رو به
بالا، ۱ قاشق غذاخوری روغن گرم کنید. از خمیر به مقدار ۲ قاشق غذاخوری در
ماهیتابه بریزید و با کفگیر به شکل دایره ۶ سانتیمتری باز کنید. پنکیک رو
برای حدود ۲ دقیقه از هر طرف تا قهوهای طلایی بشه، بپزید. بقیه پنکیکها
رو هم به همین شکل بپزید.
پنکیکها رو به همراه ماست چکیده و برشهای پیازچه سرو کنید.