کوفته شیرازی یا در واقع کوفته سبزی شیرازی یکی از غذاهای محلی شیراز می باشد که به آش کوفته نیز معروف می باشد. سبزی های معطری چون شوید، تره، جعفری، ترخون و ریحان در طرز تهیه کوفته شیرازی استفاده می شود.
کد خبر: ۳۸۵۲۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸        19 May 2018
کوفته شیرازی یا در واقع کوفته سبزی شیرازی یکی از غذاهای محلی شیراز می باشد که به آش کوفته نیز معروف می باشد. سبزی های معطری چون شوید، تره، جعفری، ترخون و ریحان در طرز تهیه کوفته شیرازی استفاده می شود.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط ۳ عدد
نخود آبگوشتی ۳۰۰ گرم
برنج ۵ لیوان
سبزی (جعفری، شوید، تره و ترخون) ساطوری شده ۱ کیلو
کشمش یا آلو ۱ مشت
گردو ۱ مشت
پیاز داغ ۱ لیوان
نمک و زردچوبه و فلفل

کوفته شیرازی؛ غذای محلی بسیار خوشمزه و محبوب

طرز تهیه:

نخود و برنج را یک روز قبل در آب خیس کنید. سپس برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا کاملا آب آن برود تا در مراحل بعدی کوفته وا نرود.

یک لیوان برنج و مقداری از سبزی ساطوری شده را در قابلمه بریزید و بگذارید با آب زیاد به صورت آش پخته شود.

پیازها را بسیار ریز رنده کنید و همراه با گوشت و نخود و برنج باقی مانده مخلوط کنید و آن را با چرخ گوشت دوباره چرخ کنید. در مرحله دوم نمک، زردچوبه و فلفل را به میزان کافی اضافه کنید. مواد را به مدت ۱۰ دقیقه با دست تمیز ورز دهید.

پیاز داغ را همراه با کشمش (یا آلو) و گردو در ۱ قاشق روغن تفت دهید و کمی زردچوبه به آنها بزنید. مواد کوفته را با دست بردارید و کمی از این مخلوط درون آن جا دهید. سپس گلوله کوفته را درست کنید. گلوله ها را به آرامی و با کمی فاصله در آب سبزی و برنج در حال جوش بیندازید.

نکته: در تهیه سس کوفته می توانید از رب گوجه فرنگی نیز به دلخوا استفاده کنید.

برچسب ها: اطلس خبر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: