از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون بیش از ۱۶۰ هزار کلرسنجی انجام شده است .
کد خبر: ۳۱۳۸
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳        15 March 2016
به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس شقاقی رئیس گروه بهداشت آب و فاضلاب مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: اضافه کردن کلر به عنوان یک ماده گندزدا در آب آشامیدنی به منظور اطمینان از کیفیت آب، عدم حضور عوامل بیماریزا و پیشگیری از بروز آلودگی های ثانویه ضروری و مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات کارشناسان بهداشت محیط در راستای نظارت بر آب آشامیدنی، سنجش میزان کلر آزاد باقیمانده در آب آشامیدنی و تطابق آن با استانداردهای ملی به شمار می رود، شقاقی گفت: از ابتدای اجرای برنامه سلامت نوروزی تاکنون، بیش از ۱۶۰ هزار کلرسنجی از شبکه های تامین و توزیع آب آشامیدنی به عمل آمده است و در خصوص موارد نامطلوب، موضوع توسط مسئولان بهداشتی به متولیان تامین آب شرب گزارش و تا رفع نقص مورد پیگیری قرار می گیرد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: