این دسر یخچالی یکی از تنقلاتی است که بدون استفاده از شکر و روغن تهیه می‌شود و از فواید بهداشتی بی‌شماری برخوردار است.
کد خبر: ۱۳۱۵۰۴
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷        14 April 2024
طرز تهیه خوشمزه ترین دسر یخچالی با شیره انگور و گردو+ فیلم

به گزارش پارسینه، در ادامه به آموزش خوشمزه ترین دسر یخچالی با شیره انگور و گردو میپردازیم.

مواد لازم:

شیره انگور یا هر شیره دلخواه

دو قاشق غذاخوری آرد سفید

یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

دو لیوان آب

یک سوم پیمانه گردوی خرد شده

پودر نارگیل

طرز تهیه:

ابتدا، مواد اصلی شامل آب، نشاسته ذرت، آرد سفید و شیره انگور را در یک ظرف مخلوط می‌کنیم. سپس حرارت گاز را به حداقل ممکن تنظیم کرده و مواد را به هم می‌زنیم تا ترکیبی یکنواخت ایجاد شود. بعد از آن، گردو و پودر هل را اضافه کرده و به آرامی مواد را هم می‌زنیم تا غلظت مطلوب به دست آید. برای خرد کردن گردو، از یک چاقو استفاده می‌کنیم تا به تکه‌های کوچکتری تبدیل شود، اما به حالت پودری تبدیل نمی‌شود تا حس خوشمزه‌ی گردو در مسقطی حفظ شود.

برای ساختن مسقطی، یک ظرف مناسب را انتخاب کرده و کف و دیواره‌های آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس مواد مخلوط شده را در آن می‌ریزیم و برای چند ساعت در یخچال قرار می‌دهیم تا انجام خود را بگیرد. پس از گذشت این مدت، مسقطی را بر روی یک تخته یا سطح کاری قرار می‌دهیم و روی آن مقداری پودر نارگیل می‌پاشیم. سپس مسقطی را برگردانده و سمت دیگر آن را هم با پودر نارگیل پوشانده و به اندازه‌های دلخواه برش می‌دهیم.

حالا مسقطی خوشمزه‌ی شما آماده است تا هر زمان که خواستید، آن را مصرف کنید و از طعم شیرین و خوشمزه‌ی آن لذت ببرید. این یکی از تنقلاتی است که بدون استفاده از شکر و روغن تهیه می‌شود و از فواید بهداشتی بی‌شماری برخوردار است. شیره انگور هم با خواص مفیدش، این مسقطی را به یک انتخاب عالی برای تنقلات شما تبدیل می‌کند.


برچسب ها: اطلس خبر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: