آخرین اخبار
برای تهیه این دستورالعمل پاستا با مرغ نیازی به فر نیست و در سریع ترین زمان ممکن آماده می شود.
به گزارش پارسینه، روش های مختلفی برای پخت پاستا وجود دارد که در اغلب موارد نیاز به فر دارند.
این دستورالعمل پخت پاستای مرغ، بافت آبدار و لطیفی دارد و در تابه پخته می شود.
برای تهیه پاستای مرغ به مواد زیر نیاز دارید:۳۰۰ گرم سینه مرغ خرد شده
۲ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۱ عدد هویج خرد شده
۲۵۰ میلی لیتر گوجه مخلوط شده یا پوره گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده
مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، گشنیز
روغن زیتون
۱۷۵ گرم پاستا
<div style="text-align: center;"><video controls="" __idm_id__="9330689" width="90%">
<source src="https://cdn.parsine.com/servev2/R8jvZg5VmmRi/BPICMnTYQ8aM54Ut8vKmih3zD8t19PjSleCI9yqL45Y,/InShot_%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B4%DB%B0%DB%B4%DB%B1%DB%B4_%DB%B1%DB%B4%DB%B4%DB%B6%DB%B2%DB%B3%DB%B2%DB%B5%DB%B0.mp4"></source> </video></div>
نظر شما