به گزارش پارسینه،به نقل از فرارو برنجهای هندی و پاکستانی دو رقیب دیرینه سفره ایرانیاند. برنج هندی، بهویژه نوع باسماتی، عطر تند و دانههای بلند دارد و هنگام پخت بهخوبی قد میکشد اما گاهی خشک میشود. در مقابل، برنج پاکستانی بافتی نرم و لطیف دارد و با روش پخت طولانی ایرانیها سازگارتر است.
در بازار این روزها، برنج دانهبلند هندی حدود 1 میلیون و 405 هزار تومان برای کیسه 10 کیلویی قیمت دارد؛ با توجه به برندهای محسن، طبیعت، لوکس، احمد و مژده، قیمت آن بین 890 هزار تا 1 میلیون و 650 هزار تومان متغیر است.
برنج پاکستانی ممتاز 10 کیلویی تا 2 میلیون و 380 هزار تومان قیمت خورده و برندهایی مانند نفیس، خوشبخت، سبزبهار، آفتاب، یال و برنج آنلاین در محدوده 1.8 تا 2.8 میلیون تومان عرضه میشوند.
نوع «386» پاکستانی بیشترین شباهت را به برنج شمال ایران دارد و محبوبیت بالایی در استانهای جنوبی و شرقی کشور پیدا کرده است.

.gif)
.gif)






.gif)



0 دیدگاه