به گزارش پارسینه، شیرینی مرنگ ترد و پفکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ای است که به مواد مورد نیاز کمی برای پخت نیاز دارد.
در ابتدا 4 پیمانه شکر را با 15 عدد سفیده تخم مرغ به خوبی مخلوط کنید و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا به خوبی گرم شود.
سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و با همزن خوب مخلوط کنید ( 8 دقیقه) به هرکدام از مخلوط ها می توانید مطابق سلیقه، طعم دهنده لیمو یا توت فرنگی اضافه کنید.
در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به هر مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.
در مرحله آخر مخلوط را درون قیف ریخته و داخل سینی فر قرار دهید.
به مدت 90 دقیقه در فر با دمای 90 درجه سانتیگراد بپزید.
دما و حرارت فرها متفاوت است دائم آن ها را چک کنید که شیرینی مرنگ تغییر رنگ ندهد.
مواد لازم برای شیرینی مرنگ ترد و پفکی:
4 پیمانه شکر سفید معمولی (800 گرم)
2 پیمانه سفیده تخم مرغ (تقریباً 15 عدد سفیده)
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای هر کاسه
طعم دهنده ها: لیمو و توت فرنگی (اختیاری)
اگر میخواهید مقدار کمتری شیرینی مرنگ درست کنید:
دو پیمانه شکر (400 گرم)
1 پیمانه سفیده تخم مرغ (حدود 8 عدد سفیده)
1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.
0 دیدگاه