این کیک شیری پف کرده، بافت نرم و مرطوبی دارد و در کنار چای یا قهوه، انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمانان است.
به گزارش پارسینه، اگر عاشق یک کیک شیری پف کرده هستید، دستور ساده امروز مخصوص شما است.
برای پخت کیک شیری پف کرده ابتدا 4 زرده تخم مرغ را با شکر و شکر وانیلی و کمی نمک مخلوط کنید
در مرحله دوم برای پخت کیک شیری پف کرده، ابتدا آرد و بعد از آن، کره ذوب شده را اضافه کنید و سپس شیر گرم را کم کم به آن اضافه کنید.
در مرحله آخر 4 سفیده تخم مرغ را به خوبی مخلوط کنید و به ترکیب اصلی، اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس مخلوط را داخل ظرف قرار داده و به مدت 50 الی 60 دقیقه در فر با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
مواد لازم برای کیک شیری پف کرده:
4 عدد تخم مرغ
115 گرم آرد
115 گرم کره ذوب شده
500 میلی لیتر شیر گرم
130 گرم شکر
20 گرم شکر وانیلی
کمی نمک
0 دیدگاه