به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین هویجپلو با مرغ ریشریش یک غذای کامل با پروتئین، فیبر و کربوهیدرات کافی برای وعده سحری محسوب میشود.
نام غذا: هویجپلو با مرغ ریشریش
آمادهسازی: 30 دقیقه
پخت: 60 دقیقه
برای 5 نفر
مواد لازم:
برنج: 4 لیوان
هویج: 5 عدد
کره: 50 گرم
سینه مرغ: یک عدد
پیاز: یک عدد
سیبزمینی: یک عدد
شکر: یک قاشق غذاخوری
زرشک: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1.سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل آبپز کنید. بعد از سرد شدن آن را ریشریش کنید.
2.هویجها را خلالی خرد کنید و به همراه کره و شکر روی حرارت ملایم تفت دهید.
3.مرغ ریشریششده، زعفران دمکرده و زرشک را به هویجها اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود.
4.برنج را بشویید، در آب جوش بریزید و بعد از نرم شدن، آن را آبکش کنید.
5.کف قابلمه را سیبزمینی یا نان بگذارید تا تهدیگ شود. برنج و مواد هویجی را لایهلایه در قابلمه بریزید و هویجپلو را دم کنید.
نکته: میتوانید از خلال پسته و بادام برای تزیین هویجپلو استفاده کنید.
0 دیدگاه