دستور پخت دسر خیس شکلاتی با مواد ساده و در دسترس را ببینید.
به گزارش پارسینه، کیک خیس شکلاتی از دسرهای پر طرفدار و محبوب است که بعد از غذا یا به عنوان میان وعده می تواند، استفاده شود.
این کیک خیس شکلاتی بسیار خوشمزه است و بافت نرم و مرطوبی دارد و به راحتی در خانه درست می شود.
ابتدا 6 تکه شکلات تلخ( 90 یا 70 درصد )را با کره مخلوط کنید و اجازه دهید کاملا ذوب و ترکیب شوند.
در مرحله بعدی دو تخم مرغ را با کمی نمک و شکر مخلوط کرده و ترکیب شکلاتی را اضافه کنید، سپس آرد را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سپس مخلوط را در قالب ها ریخته به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
دسر را بلافاصله بعد از پخت داغ سرو کنید. می توانید روی روی کیک خیس شکلاتی تان از پودر قند، کاکائو یا چیپس شکلات یا یک قاشق بستنی وانیلی استفاده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی:
6 تکه شکلات تلخ (90 یا 70 درصد)
80 گرم کره
50 گرم شکر
50 گرم آرد
2 عدد تخم مرغ
کمی نمک
0 دیدگاه