این دستور پخت برای مرغ سوخاری با خامه، طعمی جدید و بینظیر به مرغ سوخاری شما میدهد و آن را ترد، لذیذ و آبدار میکند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پارسینه ، این دستور پخت برای مرغ سوخاری با خامه، طعمی جدید و بینظیر به مرغ سوخاری شما میدهد و آن را ترد، لذیذ و آبدار میکند. سس خامهای که روی مرغ قرار میگیرد، طعمی منحصر به فرد و دلچسب به آن میدهد و آن را به یک غذای مجلسی و خاص تبدیل میکند.
مواد لازم:
2 عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
1 عدد خامه
1 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه آبلیمو ترش تازه
1 پیمانه آرد سفید
ادویهها: نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن، پودر سیر، زردچوبه، اورگانو
به مقدار لازم آبلیمو ترش تازه
0 دیدگاه