طرز تهیه باسلوق هندوانه‌ای مخصوص شب یلدا

باسلوق را با مواد مختلف می‌توان در خانه تهیه کرد. اما در آستانه شب یلد ما به شما روش تهیه باسلوق هندوانه ای را آموزش می‌دهیم.
طرز تهیه باسلوق هندوانه‌ای مخصوص شب یلدا

به گزارش پارسینه به نقل از همشهری آنلاین: شب یلدا می‌توانید با استفاده از رنگ‌های سبز، قرمز و سفید باسلوق هندوانه‌ای درست کنید.

آماده‌سازی‌: 60دقیقه

دیگران چه می خوانند:

پخت: 30دقیقه

مواد لازم:

نشاسته گل: یک پیمانه

شکر: یک پیمانه

گلاب: یک پیمانه

آب: یک پیمانه

کره:20 گرم

پودر نارگیل: به میزان لازم

روش تهیه

1.نشاسته را در آب سرد حل کنید. سپس روی حرارت کم و شعله پخش‌کن بگذارید. در ادامه شکر و گلاب را به آن افزوده و شروع به هم‌زدن کنید. این مرحله حدود 30دقیقه زمان می‌برد. 2.وقتی مواد غلیظ شد، کره را اضافه کرده و دوباره 30دقیقه دیگر آن را هم بزنید تا باسلوق به‌صورت خمیر از ظرف جدا شود.

3.در مرحله دوم کار، خمیر را به 3قسمت تقسیم کنید و به رنگ‌های سبز و قرمز و بی‌رنگ درآورید. سپس روی یک سطح صاف فویل پهن کرده و روی آن را با پودر نارگیل بپوشانید.

4.خمیر سبز را روی فویل با کمک وردنه پهن کنید. سپس خمیر بی‌رنگ را روی سطح صاف دیگری با وردنه پهن کنید و بعد روی خمیر سبز قرار دهید. در ادامه خمیر قرمز را به‌صورت استوانه درآورده و سپس وسط خمیر سفید بگذارید.

5.به کمک فویل زیر خمیر باسلوق را به شکل لول در آورده و تا 5ساعت آن را درون یخچال بگذارید تا بگیرد. پس از این زمان آن را از یخچال خارج کرده و به فاصله یک سانتی‌متر از هم برش بزنید. در نهایت روی هر برش نیم‌دایره تخم شربتی یا کنجد برای تزیین هندوانه بزنید.

نکته: برای قرمز ‌کردن باسلوق می‌توانید از آب لبو نیز استفاده کنید.

طرز تهیه باسلوق هندوانه‌ای مخصوص شب یلدا

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟