طرز تهیه لذیذترین شیرینی مرنگ ترد و پفکی فقط با ۳ قلم مواد+ فیلم/ متفاوت ترین دستور پخت شیرینی مرنگ

شیرینی مرنگ خانگی را به شیوه ای سریع و ساده درست کنید.
طرز تهیه لذیذترین شیرینی مرنگ ترد و پفکی فقط با ۳ قلم مواد+ فیلم/ متفاوت ترین دستور پخت شیرینی مرنگ

به گزارش پارسینه، شیرینی مرنگ ترد و پفکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ای است که به مواد مورد نیاز کمی برای پخت نیاز دارد.

در ابتدا 4 پیمانه شکر را با 15 عدد سفیده تخم مرغ به خوبی مخلوط کنید و روی حرارت آب جوش قرار دهید تا به خوبی گرم شود.

دیگران چه می خوانند:
 

سپس مخلوط را به دو قسمت تقسیم کرده و با همزن خوب مخلوط کنید ( 8 دقیقه) به هرکدام از مخلوط ها می توانید مطابق سلیقه، طعم دهنده لیمو یا توت فرنگی اضافه کنید.

 

در مرحله بعد یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت به هر مخلوط اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

 

در مرحله آخر مخلوط را درون قیف ریخته و داخل سینی فر قرار دهید.

به مدت 90 دقیقه در فر با دمای 90 درجه سانتیگراد بپزید.

 

دما و حرارت فرها متفاوت است دائم آن ها را چک کنید که شیرینی مرنگ تغییر رنگ ندهد. 

مواد لازم برای شیرینی مرنگ ترد و پفکی:

4 پیمانه شکر سفید معمولی (800 گرم)

2 پیمانه سفیده تخم مرغ (تقریباً 15 عدد سفیده)

1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت برای هر کاسه

طعم دهنده ها: لیمو و توت فرنگی (اختیاری)

اگر می‌خواهید مقدار کمتری شیرینی مرنگ درست کنید:

دو پیمانه شکر (400 گرم)

1 پیمانه سفیده تخم مرغ (حدود 8 عدد سفیده)

1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت.

 

طرز تهیه لذیذترین شیرینی مرنگ ترد و پفکی فقط با ۳ قلم مواد+ فیلم/ متفاوت ترین دستور پخت شیرینی مرنگ

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟