همشهری نوشت: برای گنجاندن این سبزی مفید در برنامه غذاییتان میتوانید نرگسی اسفناج تهیه کنید. اگر روش طبخ آن را نمیدانید این مطلب را بخوانید.
مواد لازم:
اسفناج: نیم کیلوگرم
پیاز: 2 عدد
تخممرغ: 4 عدد
سیر: 4 حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
تعداد نفرات: 3 نفر
مدت زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
مدت زمان پخت: یک ساعت
روش تهیه:
1. پیازها را خلالی خرد کرده و روی حرارت در روغن تفت دهید تا سبک شود.
2. فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کرده و همراه با پیاز تفت دهید تا عطر آنها را بگیرد، سپس حبه سیر را رنده کرده و همراه قارچ به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
3. اسفناجها را شسته و بعد از آبکش کردن خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.
4. به اسفناجها به میزان لازم نمک اضافه کرده و شعله را زیاد کنید و مرتب هم بزنید تا آب اسفناج کاملا کشیده شود.
5. تخممرغها را روی اسفناج شکسته و اجازه دهید تا با حرارت کم تخممرغها پخته و سفت شوند.
نکته: در طول پخت اسفناجها میتوانید بر حسب سلیقه و بهصورت اختیاری کمی آب نارنج یا رب انار ترش اضافه کنید.
0 دیدگاه