به گزارش پارسینه و به نقل از جماران؛ دکتر ناتالیا یفیموچکینا، معاون مرکز تحقیقات فدرال تغذیه و بیوتکنولوژی، خاطرنشان می کند که برخی از افراد باید در خوردن هندوانه قرمز احتیاط کنند، به خصوص کسانی که از دیابت و بیماری های گوارشی رنج می برند.
او می گوید: ما در مورد افرادی صحبت می کنیم که از نوعی بیماری مزمن دستگاه گوارش رنج می برند و همچنین دیابت و نارسایی کلیه البته فقط مربوط به هندوانه قرمز نیست، زیرا در مورد این بیماری ها بیمار باید دنبال کند یک رژیم غذایی خاص که توسط پزشک تجویز می شود، بنابراین پزشک ممکن است به بیمار اجازه دهد مقدار مشخصی از آن را مصرف کند.
وی می افزاید: فرد می تواند در طول روز 700 تا 800 گرم هندوانه قرمز بخورد، اما باید بداند که این محصول دارای درصد بالایی کربوهیدرات با وجود کالری کمی است و همچنین درصد کمی فیبر غذایی به دلیل داشتن آن عمدتاً از آب.
0 دیدگاه