وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه پیشرفت‌های و جایگاه علمی ایران در دنیا شناخته شده است گفت: رتبه جمهوری اسلامی در متوسط جهانی تولید علم جایگاه پانزدهم دنیاست و این نشان از قدرت و جایگاه علمی کشور است.
کد خبر: ۵۸۹۵۱
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹        18 June 2019

منصور غلامی روز سه شنبه در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین سید محمدجواد شهرستانی نماینده آیت الله سید علی سیستانی در ایران، با بیان اینکه بالغ بر ۶۵ بنیاد نیکوکاری هم اکنون در دانشگاه‌های کشور ایجاد شده است، اظهار داشت: حضور خیرین و افراد با نفوذ استان‌های مختلف برای توسعه خوابگاه‌ها و فضا‌های آموزشی از جمله اقدام‌هایی است که در دستور کار وزارت علوم قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند، گفت: توان دولت برای ایجاد خوابگاه به ویژه برای دانشجویان دختر کافی نیست و ضرورت دارد تا خیرین در این زمینه به یاری دولت بیایند.

غلامی افزود: خیرین کشور در حال حاضر با اجرا طرح‌های مختلف در قالب توسعه فضای آموزشی، رفاهی و خوابگاه‌ها در بیش از ۱۵۰ هزار مترمربع در حال کمک به وزارت علوم هستند که این موضوع می‌تواند در توسعه زیرساخت‌های آموزشی در کشور بسیار مؤثر باشد.

شهرستانی: تربیت نیرو‌های متخصص مهمترین کار وزارت علوم

نماینده آیت الله سید علی سیستانی در ایران، نیز در این دیدار با بیان اینکه با مشورت با افراد متخصص می‌توان شرایط اقتصادی کنونی را پشت سر گذاشت گفت: در مشورت ضرر وجود ندارد و این مساله می‌تواند در مسیر حرکتی انسان اثرگذار باشد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد جواد شهرستانی، با تاکید بر تلاش برای نشر معارف اهل بیت (ع) افزود: تربیت نیرو‌های متخصص مهمترین کار وزارت علوم است که می‌تواند آینده کشور را تضمین کند.

وی با اشاره به اقدام‌های فرهنگی صورت گرفته توسط خود به نمایندگی از آیت الله سیستانی در ایران گفت: ایجاد چندین کتابخانه تخصصی که برخی در دنیای اسلامی بی نظیر است از جمله اقدام‌هایی است که در جمهوری اسلامی انجام شده است.
برچسب ها: اطلس خبر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: