مواد لازم:
بادمجان متوسط ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر ۲ حبه
زعفران دم کرده ۱/۲ استکان
مغز گردو ۱۰۰ گرم
نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
کشک ۵ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
۱-بادمجانها
را پوست بگیرید، برش عمودی بزنید، بشوئید و نمک بزنید و بگذارید تا تلخی
آنها گرفته شود. بعد از خشک کردن بادمجانها، آنها را در مقداری روغن سرخ
کنید و بعد از سرخ شدن، روی حوله آشپزخانه یا دستمال کاغذی ضخیم بچینید تا
روغن اضافه آنها گرفته شود.
۲-پیاز را خلال خرد کنید و در مقداری روغن همراه با کمی زردچوبه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را رنده کنید و به پیاز اضافه کنید، بعد از چند دقیقه نیمی از نعناع خشک را داخل تابه بریزید و هم بزنید.
۳-بادمجانها را بکوبید و داخل تابه بریزید و بعد از مخلوط کردن مواد، ۲ لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید. حرارت زیر تابه را ملایم کنید و بگذارید مخلوط به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود.
۴-مغز گردو را آسیاب کنید و بعد از ۳۰ دقیقه که مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقیمانده نعناع خشک، به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۵-اگر آب غذا کشیده شده بود حداکثر ۱ لیوان آب جوش داخل ظرف بریزید. درب ظرف را ببنید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند.
۶-بعد از ۱۰ دقیقه ۳ قاشق غذا خوری کشک را همراه زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید، درب ظرف را باز بگذارید و حرارت زیر تابه را کمی بالا ببرید تا آب اضافه کشک کشیده شود.
۷-بعد از اینکه آب کشک کشیده شد، زیر تابه را خاموش کنید، درب تابه را ببنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد روی شعله خاموش و با حرارت داخل تابه، جابیفتند. (دقت کنید که حتما موقع جا افتادن غذا، شعله زیر تابه را خاموش کنید و درب آن بسته باشد) و بعد غذا را در ظرف مناسب بکشید و سرو کنید.