آخرین اخبار
بادمجان پلو را هم قزوینیها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ است و ما برای ادای احترام به این دو روش طبخ، به ارائه دستور پخت هر دو غذا روی آورده ایم.
وظیفه
بادمجان این است که در هر خوراک و غذایی و با هر روش طبخی، همواره خوشمزه و
بهترین باشد و همین باعث شده به عنوان عضو جدانشدنی سفره ایرانیان شناخته
شود. بادمجان پلو یکی دیگر از مشتقات این موجود خوشمزه است. بادمجان پلو را
هم قزوینیها درست میکنند و هم شیرازی ها. هر دو نوع هم خوشمزه و لذیذ
است.
مواد لازم:
برنج:یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده:یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده:یک پیمانه
گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقه شده:۲ پیمانه یا ۵ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
روغن:نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه:به میزان لازم
مواد اولیه:
برنج: ۲ پیمانه
مرغ: ۳۰۰ گرم
بادمجان: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
زرشک: ۵ قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست: ۵ قاشق سوپخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
زعفران: به میزان لازم
بادمجان پلو قزوینی
مواد لازم:
برنج:یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده:یک کیلوگرم
پیاز سرخ شده:یک پیمانه
گوشت چرخ کرده:۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی حلقه شده:۲ پیمانه یا ۵ عدد
رب گوجه فرنگی:۲ قاشق غذاخوری
روغن:نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
۲. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
۳. میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
۴. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
۱. بادمجانها را سرخ کرده و کنار میگذاریم.
۲. سپس با پیاز داغ، کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت میدهیم.
۳. میتوانیم به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنیم.
۴. سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لابه لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.
بادمجان پلو شیرازی
مواد اولیه:
برنج: ۲ پیمانه
مرغ: ۳۰۰ گرم
بادمجان: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
زرده تخم مرغ: ۲ عدد
زرشک: ۵ قاشق سوپخوری (پلویی)
ماست: ۵ قاشق سوپخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی: ۲ عدد
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم. مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.
۲. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقهای خرد کرده و سرخ میکنیم.
۳. زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم. حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.
۱. ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را خرد کرده و با مقداری کره تفت میدهیم. مرغ را جداگانه کمی در کره تفت میدهیم و با اضافه کردن مقداری زعفران و آب آن را پخته و استخوانهایش را جدا میکنیم.
۲. بادمجان و سیب زمینی را جدا گانه پس از پوست گرفتن به صورت حلقهای خرد کرده و سرخ میکنیم.
۳. زرشک را هم با مقداری کره و شکر تفت میدهیم. حال در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبکشی میرسانیم و آن را با زرده تخم مرغ و ماست و مقداری زعفران مخلوط کرده و با همه مواد به صورت لابه لا در ظرف میریزیم و اجازه میدهیم دم بکشد.
نظر شما