خوراک گوشت و قارچ با پوره سیب زمینی غذایی فوق العاده خوشمزه و ساده است که هم میتواند به شکل گراتن در فر تهیه شود و هم بدون فر.
کد خبر: ۳۸۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۱۹        19 May 2018
خوراک گوشت و قارچ با پوره سیب زمینی غذایی فوق العاده خوشمزه و ساده است که هم میتواند به شکل گراتن در فر تهیه شود و هم بدون فر. در اینجا خوراک گوشت و قارچ در فر به شکل گراتن پخته شده است اما شما میتوانید پس از تهیه پوره سیب زمینی و مخلوط گوشت و قارچ، مخلوط را روی پوره بریزید و غذا را به همان صورت سرو کنید. در صورتی که میخواهید از پنیر هم در این حالت استفاده کنید، در مرحله آخر پخت گوشت و قارچ، پنیر رنده شده را روی آن بریزید و یکی دو دقیقه درب تابه را ببندید تا پنیر ذوب شود.


مواد لازم:
سیب زمینی ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل دلمه ای نصف ۱ عدد
شیر ۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
آویشن ۱ قاشق چایخوری

خوراک گوشت و قارچ، غذایی فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ

مرحله اول:

سیب زمینی ها را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید خوب آب پز و نرم شوند. بعد از خنک شدن، آنها را پوست بکنید و با پوره ساز یا گوشتکوب به خوبی له کنید.


مرحله دوم:

شیر را به سیب زمینی له شده اضافه کنید. کمی هم نمک بزنید و مخلوط کنید. حال برای تهیه گراتن، پوره سیب زمینی آماده شده را کف ظرف مورد نظر یکنواخت پهن کنید.


مرحله سوم:

قارچ را خرد کنید و در تابه روغن بریزید. وقتی آب قارچ کشیده شد کمی آن را تفت بدهید تا پخته شود و آن را کنار بگذارید. پیاز را کاملاً ریز کنید و در روغن تفت بدهید تا شروع به طلایی شدن کند. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید. نمک، فلفل و کمی دیگر زردچوبه بزنید. به تفت دادن ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. رب گوجه را اضافه کنید و ۳-۴ دقیقه دیگر تفت بدهید. سپس قارچ را به آن اضافه کنید و از روی شعله بردارید.


مرحله چهارم:

تا اینجا غذا آماده است. میتوانید مخلوط گوشت و قارچ را روی پوره بریزید و به همین شکل سرو کنید. اما برای تهیه گراتن مخلوط را در ظرف پوره بریزید و آن را یکنواخت پهن کنید.


مرحله پنجم:

پنیر موزورلا را روی سطح خوراک بپاشید. مقداری هم آویشن روی آن بپاشید. (میتوانید از آویشن در مخلوط گوشت و قارچ هم استفاده کنید)


مرحله ششم:

ظرف را ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دهید. در آخر ۲-۳ دقیقه شعله روی فر را روشن کنید تا رویش هم طلایی شود.


خوراک گوشت و قارچ با پوره سیب زمینی آماده است. آن را برش بزنید و با سس دلخواه نوش جان کنید.

برچسب ها: اطلس خبر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: