مواد لازم :
سینه مرغ بدون استخوان ۶ عدد نصف شده
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
سیر خرد شده ۲ حبه
پودر فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چایخوری
سس مارینارا ۲ پیمانه
ریحان خرد شده ۱/۴ پیمانه
پنیر موزورلا رنده شده ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده ۱/۲ پیمانه
نان سیر انگشتی ۱۴۰ گرم
طرز تهیه:
ابتدا
فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف یک طرف پیرکس
مستطیلی بزرگ را با روغن زیتون چرب کنید و مقداری سیر خرد شده و فلفل قرمز
را روی آن بپاشید.
سینههای مرغ بدون استخوان را در ظرف بچینید و سس مارینارا را روی مرغ بریزید. سپس ریحان خرد شده را روی سس بریزید. سعی کنید مواد به خوبی روی مرغها پخش شوند.
بعد از آن نصف پنیر موزورلا و نصف پنیر پارمزان را روی مواد بپاشید. پنیر را هم به طور متناسب پخش کنید. حال نانهای سیر انگشتی را روی پنیر در نقاط مختلف ظرف بچینید و پس از آن پنیر موزورلا و پارمزان باقیمانده را اضافه کنید.
ظرف را در فر بگذارید تا مرغ پخته شود،
نانهای سیر انگشتی طلایی رنگ شوند و پنیر آب شود. زمان قرار گرفتن مرغ
پارمزان در فر بستگی به ضخامت سینههای مرغ شما دارد و ممکن است بین ۴۰ تا
۶۰ دقیقه طول بکشد.
نکته:
اگر دوست دارید خوراک مرغ شما پر سس باشد میتوانید مقدار بیشتری سس مارینارا استفاده کنید.