سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.
کد خبر: ۳۳۶۵۷
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۷        20 January 2018
سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

 
مواد لازم:

    آب مرغ: ۴ الی ۵ پیمانه
    سیر (ریز خردشده): یک حبه
    پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
    گردو (خرد شده): یک پیمانه
    جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری


مواد لازم کرم:

    کره: ۲ قاشق سوپ خوری
    آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
    خامه: ۱۰۰ میلی متر
    جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری


مواد لازم رویه:

    برگ گشنیز (تازه): یک الی ۲ عدد
    گردو (خرد شده): به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ گردو و خامه
طرز تهیه:

۱. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
۲. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود ۱۰ دقیقه بپزند.
 
۳. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
 
۴. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

۵. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

۶. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
 
۷. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
 
۸. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

۹. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
 
۱۰. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.
برچسب ها: اطلس خبر
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: