عدم اجازه به بازرسان دیده بان حقوق بشر برای ورود به سرزمینهای اشغالی
سازمان دیدبان حقوق بشر میدعی شده دولت اسرائیل با متهم کردن این سازمان غیر انتفاعی به «جانبداری بنیادین» علیه آن سرزمین، از صدور روادید برای بازرس ارشد آن خودداری کرده‌است.
کد خبر: ۲۰۱۶۳
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۹        24 February 2017
سازمان دیدبان حقوق بشر میدعی شده دولت اسرائیل با متهم کردن این سازمان غیر انتفاعی به «جانبداری بنیادین» علیه آن سرزمین، از صدور روادید برای بازرس ارشد آن خودداری کرده‌است. 
 
به گزارش اطلس خبر، به نقل از هافینگتون پست امانوئل ناشون، سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی نیز در گفت‌وگویی با خبرگزاری فرانسه این خبر را تائید کرده‌است.

سازمان دیدبان حقوق بشر که مقر آن در نیویورک است و ید طولائی در حمایت از تروریستهای تخت حمایت رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای منطقه خاورمیانه دارد، گزارش‌هایی منتقدانه در مورد ادامه اشغال منطقه فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی یا وضعیت شهروندان فلسطینی ساکن منطقه و علمکرد ارتش آن کشور نوشته است.
 
در عین حال، برای خشنودی صهیونیستها هم که شده گزارش‌های این سازمان به انتقاد از سازمان‌های فلسطینی نیز پرداخته‌اند و برای نمونه «حماس» و گروه‌های شبه‌نظامی فلسطینی را به موشک‌پراکنی علیه غیرنظامیان، اعدام‌های خودسرانه و -برای نمونه در سال ۲۰۰۷ میلادی- عمل به اقداماتی که مصداق «جنایت جنگی»ست، متهم کرده‌اند.

درحالی این سازمان که برخی منابع خبری موثق طی سالهای گذشته مدعی شده اند بخشی از بودجه عمده آن توسط آمریکا، اسرائیل و برخی کشورهای عربی تأمین می شود چند ماه پیش خواستار صدور روادید برای مدیر بخش اسرائیل و فلسطین خود شده بود که هرگز تصور نمی کرد به دلیل انتقاد از اربابان صهیونیستش اینگونه مورد تمسخر محافل خبری قرار گیرد!

«دیدبان حقوق بشر» مدعی شده مقام‌های اسرائیلی ۲۰ فوریه به عمر شکیر، شهروند ایالات متحده و مدیر بخش اسرائیل - فلسطین، گفته‌اند به دلیل اینکه این سازمان «یک سازمان واقعی حقوق بشر نیست»، درخواست روادید آقای شکیر رد شده‌است!

سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی ضمن تائید این موضوع به خبرگزاری فرانسه گفته سازمان دیدبان حقوق بشر دارای سابقه «شدیدا جانبدارانه»، و یک «سازمان ضد اسرائیلی با نیت‌های به‌وضوح خصمانه» علیه آن کشور است.

با این‌همه آقای ناشون تاکید کرده خود سازمان از فعالیت منع نشده و کارمندان اسرائیلی و فلسطینی آن همچنان اجازه دارند در این کشور به کار و ارائه گزارش‌های خود ادامه دهند.سخنگوی وزارت خارجه این رژیم افزوده است «اما چرا باید به کسی روادید کار بدهیم که تنها یک هدف دارد و آن‌‌هم این است که به ما حمله کند».

از طرف دیگر عمر شکیر، رئیس بخش اسرائیل - فلسطین «دیدبان حقوق بشر» به خبرگزاری فرانسه گفته «ما در حیرت هستیم» و افزوده این سازمان «در بیش از ۹۰ کشور جهان کار می‌کند. بسیاری از کشورها، گزارش‌های ما -که با دقت تنظیم می‌شوند- را دوست ندارند». به گفته آقای شکیر با وجود این، واکنش این کشورها «ساکت کردن پیام‌آور» این سازمان نبوده‌است.

روزنامه هافینگتن‌پست می‌گوید وزارت خارجه ایالات متحده از «دیدبان حقوق بشر» حمایت کرده است. مارک تونر، سخنگوی موقت این وزارت‌خانه، این سازمان را «سازمان حقوق بشری قابل اعتماد» توصیف کرده که «هرچند ما با همه اظهارات و نتیجه‌گیری‌هایشان موافق نیستیم، از اهمیت فعالیت آن‌ها واقفیم و از آن حمایت می‌کنیم».

سازمان دیدبان حقوق بشر در سال ۱۹۷۸، برای نظارت بر پیمان هلسینکی -در اوت ۱۹۷۵- تاسیس شد. هدف این پیمان بهبود روابط بین بلوک شرق و غرب و -از جمله- ضمانت رعایت حقوق بشر بود. «دیدبان حقوق بشر» نهادی غیرانتفاعی‌ست و یکی از سازمان‌های زیر نظر آن در سال ۱۹۹۷ برنده جایزه صلح نوبل شده‌است.این در حالی است که این سازمان بارها منافع مردم فلسطین، سوریه،عراق و یمن را نادیده گرفته و بر ظلمی که در حق مردم جنگ زده این کشورها از سوی کشورهای مهاجم و عناصر تروریستی صورت گرفته به دلیل سیاسی و مالی چشم پوشی کرده است.
 
 
برچسب ها: فلسطین
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: